Kunstenaarsbenodigdheden en lijstenmakerij

Busch van der Worp

Busch & van der Worp bestaat al weer 21 jaar en is opgericht door Erwin & Suzanne. Onze (web) winkel wordt gerund door een team enthousiast kunstenaars en in onze lijstenmakerij werken ervaren ambachtslieden. We richten ons vooral op tekenaars, ontwerpers en schilders. Goede producten, scherpe prijzen, advies en service zijn onze speerpunten!

Neem contact op

Ons verhaal

Nadat Erwin al enige jaren bezig was als professioneel kunstenaar en Suzanne inmiddels ook was afgestudeerd stonden ze voor een keuze. Erwin van der Worp exposeerde geregeld en verkocht best veel schilderijen, maar echte financiële zekerheid heb je als kunstenaar niet, en Suzanne Busch twijfelde wat voor werk ze precies wilde doen. De winkel waar Erwin altijd zijn teken- en schildersmaterialen kocht ging stoppen en ook een tweede winkel zou binnen afzienbare tijd er mee ophouden. Het jonge stel zag dit als een kans, kocht een oude banketbakkerij en ging er voor! In 2001 ging Busch & van der Worp open!

De webshop

De website werd in 2006 aangevuld met een webshop. De eerste bestellingen lieten eerst nogal op zich wachten. Tegenwoordig zijn we dagelijks met meerder mensen met de verzendingen bezig en gaan er tientallen per dag de deur uit! 

De winkel

De winkel is in de loop der jaren meerdere keren verbouwd en vergroot. Van een kleine winkel naar inmiddels een mooie, fijne, ruime winkel en lijstenmakerij (boven). Maar bij het uitbreiden van de winkel en het assortiment is langzaam, maar zeker ook ons team uitgegroeid naar 12 medewerkers, veelal zelf kunstenaar.