Vragen? Bel met de winkel 038 - 45 48 533

Verzenden en retour

Het is belangrijk dat de door u gekochte spullen in de webwinkel snel en goed afgeleverd worden. Daarom versturen we met Post.nl en DHL.

  • Kleine pakketjes en grotere pakketten binnen NL kosten €3,99 verzend/handling kosten en zijn vrijwel altijd de volgende (werk)dag in huis, als u voor 16.00 uur heeft besteld. Naar België duurt het soms iets langer. Verzenden naar BE is vanaf €4,99
  • Bestellingen boven de €50,- worden gratis afgeleverd in Nederland. (Ook grote pakketten). Zelfs hele grote pakketten, zoals atelierezels hebben deze lage verzendkosten, hierin zijn wij uniek! Voor ezels, doeken en tekentafels geldt wel een iets langere levertijd, deze varieert van 1 tot 5 werkdagen.
  • Buiten nederland: kleine pakketjes zijn meestal vrij snel in huis, maar houd rekening met 3 werkdagen, de kosten zijn meestal €5,99. Grotere pakketten buiten nederland zijn v.a.€9,95. Houdt er toch rekening mee dat vertraging vaker voorkomt bij buitenlandse verzendingen. Extreem grote pakketten (groter dan 1,20 meter zijn altijd prijzig naar het buitenland)

AFHALEN IN ONZE WINKEL: Natuurlijk kunt u de bestelde materialen ook ophalen in onze winkel, Vechtstraat 90 te Zwolle.

Retourzenden (14 dagen bedenktijd):

U kunt tot 14 dagen na het leveren van de bestelling de spullen retourneren, klik hier om het retourformulier te downloaden. Overigens zijn de kosten van retourzendingen voor de klant. Heeft u nog vragen neem dan even contact met ons op.